1ste inschrijving ?

 

Gezonde voeding en beweging

Gezonde voeding&beweging

Evenwichtig en gevarieerd eten en regelmatig bewegen zijn een belangrijke basis voor een gezond en lang leven. Met ‘hapklare’ informatie en tips geven we u alvast een duwtje in de rug.
Gezonde Geest

Gezonde geest

Gelukkig zijn is voor 50 procent bepaald door uw genen, voor 10 procent door uw levensomstandigheden en de overige 40 procent heeft u zelf in handen. Hier vindt u informatie en opdrachten om u goed in uw vel te voelen.

 

gezonde gewoontes

Gezonde gewoontes

Gezonde gewoontes aannemen is niet eenvoudig maar de beloning is zeker de moeite waard. Lees onze ideeën en tips om gezond(er) door het leven te gaan.
Ziektepreventie

Ziektepreventie

Via vroegtijdige opsporing en vaccinaties kunnen heel wat ziekten voorkomen worden. Welke vaccinaties en opsporingsonderzoeken aanbevolen worden, kan u hier lezen.

 

Gezond ouder worden

Gezond ouder worden

Ouder worden is puur natuur en kan men niet ontlopen. Met praktische informatie & tips willen we (toekomstige) 60-plussers op weg helpen naar een gezonde oude dag. Want het is nooit te laat om een gezonde levensstijl aan te nemen!
Vitalink

Vitalink

Voortaan kan je nu zelf via Patient HealthViewer nakijken welke vaccinaties jij in het verleden al hebt gekregen, tenminste als die door de arts in Vaccinnet werden geregistreerd.