Nieuws

22/08/2018

Zin om te bewegen? Kom naar het Gordelfestival op 2 september

Traditioneel krijgt ook dit jaar het Gordelfestival op zondag 2 september de volle steun van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Dit jaar sluit dit topevenement zelfs perfect aan bij ons meerjarenthema: ‘meer bewegen is dik oké!’. Het Gordelfestival is en blijft een Vlaamse manifestatie met aandacht voor recreatief bewegen en respect voor de natuur.  

Het Gordelfestival wil in de eerste plaats een evenement zijn voor iedereen. Sportievelingen die de pittige 100 kilometer willen rijden, zijn meer dan welkom. Datzelfde geldt voor gezinnen of recreanten die kiezen voor een van de gezellige fietstochten.

Ook op wandelgebied zijn er grote variaties in afstanden. Wie interesse heeft in een bepaalde sport, kan deelnemen aan één van de talrijke initiaties. Het Gordelfestival is de perfecte gelegenheid om te bewegen, ook voor wie anders misschien veel stilzit of te weinig beweegt.

Misschien krijg je na het Gordelfestival wel zin om nog meer te bewegen? Wist je trouwens dat het VNZ een structurele partner is van de Wandelsportfederatie Vlaanderen?

Om er helemaal een gezellig festival van te maken, zal ook de muzikale invulling niet ontbreken.

Op maat van kinderen

Je kinderen motiveren om te wandelen vormt vaak een hele uitdaging. Tijdens het Gordelfestival kan je kiezen uit verschillende themawandelingen, bijvoorbeeld de kinderboerderij of het circus. De kinderen krijgen een medaille bij aankomst. Wedden dat ze dat bijzonder fijn zullen vinden?

Begroeten

We hopen je alvast persoonlijk te mogen begroeten op het Gordelfestival. Net als de voorbije jaren is het VNZ prominent aanwezig met een eigen informatiestand. Kom gerust langs en ontvang een leuk gadget.

Lees hier alles over het Gordelfestival 2018. Het centrale trefpunt dit jaar ligt in Huizingen.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht