Menu
Nieuws - 16/04/2020

Corona: nieuwe aangepaste dienstverlening

Het VNZ past zijn dienstverlening opnieuw aan na de nieuwe strengere crisismaatregelen van onze diverse overheden. Deze maatregelen gelden zeker tot 18 mei.

Kantoren
Alle kantoren zijn gesloten voor onze leden. Aan de kantoren hangt een affiche uit met uitleg over de sluiting. We zetten maximaal in op dienstverlening per telefoon (015 28 90 90) of mail (info@vnz.be).

Via onze webstek kan je ook de link leggen naar jouw eigen online dossier.

Briefwisseling die je bezorgt in één van de 230 postbussen of in één van onze 45 kantoren wordt wekelijks gelicht en zo spoedig mogelijk verwerkt.

Dienst Maatschappelijk Werk
Bij de Dienst Maatschappelijk Werk stopten de permanenties. De overheid verbiedt die dienst om niet-essentiële huisbezoeken uit te voeren. Er wordt daarom maximaal ingezet op telefonische hulpverlening.

Adviserend artsen
In overleg met het Riziv werd reeds beslist om de consultaties van de adviserende artsen enkel nog telefonisch te organiseren. Alle geplande medische controles vervallen dus.

ComfoPlus
ComfoPlus zal zijn dienstverlening blijven organiseren. Onze thuiszorgwinkels in Lier en Aalst werden gesloten. Leden die hun huurovereenkomst willen stopzetten, kunnen dit melden via mail aan info@comfoplus.be met vermelding van klant- en artikelnummer. Wie materiaal wil huren of bestellen kan dit eveneens via dit mailadres of telefonisch op 03 292 21 60.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in het VNZ?