Nieuws

31/03/2018

Elk nieuw lid bij het VNZ levert een donatie op voor G-sport Vlaanderen

Het VNZ is niet alleen een ziekenfonds waar leden genieten van heel wat voordelen en een uitmuntende dienstverlening. Wij willen als sociaal geëngageerde Vlaamse organisatie ook ten volle onze maatschappelijke rol spelen in de samenleving. Naar aanleiding van de Wereld Down Syndroom Dag op 21 maart belichten we graag ons nieuw engagement voor G-Sport. Sporten is voor iedereen gezond, ook voor mensen met  een beperking.

Ons engagement voor G-Sport Vlaanderen komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Het VNZ heeft een jarenlange traditie om zich maatschappelijk te engageren. Zo behoren we tot de vaste hoofdsponsors van Kom op tegen Kanker. We schrijven jaarlijks niet alleen een mooie cheque uit, ook onze medewerkers engageren zich voluit. Zo zijn we al vele jaren present met een eigen VNZ-fietsploeg op de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker.

Inclusieve vakantiewerking

Ook binnen onze eigen jeugdwerking staat inclusief werken centraal. Kinderen met een beperking zijn van harte welkom op onze jeugdvakanties van Krunsj. Met plezier voorzien we extra aandacht en begeleiding om deze kinderen een fantastische vakantie te bezorgen met hun leeftijdsgenoten.

Partner van G-Sport Vlaanderen

In ons streven naar een gezonde levensstijl nemen beweging en sport een belangrijke plaats in. Dat geldt niet alleen voor valide personen maar ook voor mensen met een beperking. Bewegen is op dit moment zelfs ons jaarthema. Vanuit deze invalshoek vonden we een partnership met G-Sport Vlaanderen een uitstekende keuze.

Eén euro voor elk nieuw lid

Allereerst richten beide organisaties zich op Vlaanderen als werkingsgebied. G-Sport biedt mensen met een beperking een unieke kans om zich te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan onze samenleving. Samen met andere bedrijven die deelnemen aan het project ‘Supporters voor G-Sporters’ willen we de G-Sport in Vlaanderen structureel ondersteunen. Voor elke nieuwe aansluiting in 2018 schenken we één euro aan de G-Sport. Iedereen welkom dus! Wil je aansluiten als nieuw lid? Hier vind je alle informatie.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht