Menu
Nieuws - 12/05/2019

Fietsen scoort, zowel naar het werk als recreatief tijdens de weekends

De fiets wint steeds meer aan populariteit. Dat geldt zowel voor het woon-werkverkeer als voor (sportieve) fietsrecreatie tijdens de weekends. Met de zomer die voor de deur staat, is het bijzonder aanlokkelijk om met de fiets de wereld te verkennen en je conditie aan te scherpen.  

Pendelaars laten steeds meer de dagelijkse file voor wat ze is en zoeven met hun elektrische fietsen over de nieuwe fiets-o-strades naar het werk. Onder een stralend zonnetje trekken we op zondag massaal met de fiets op pad. Sommigen verkiezen de snelheid van een koersfiets, voor anderen mag het wat recreatiever. De fiets is het vervoersmiddel bij uitstek om een nieuwe streek te verkennen. Je maakt heel wat kilometers en krijgt toch voldoende tijd om de omgeving met al je zintuigen te beleven.

Massale aandacht en belangstelling

Welke redenen er ook zijn om te kiezen voor de trappers, fietsen is gezond én goed voor het milieu. Echte Vlamingen zijn – naast een baksteen – geboren met een fiets in hun maag. Denk maar aan de massale volksverhuizingen en de enorme belangstelling voor televisie wanneer in april klassiekers als de Ronde Van Vlaanderen en Parijs-Roubaix worden beslecht. Ook de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker – met het VNZ als geregelde deelnemer – kan elk jaar opnieuw op enorm veel aandacht rekenen.

Professioneel wielerpak voor 50 euro

Uiteraard wil ook het VNZ het fietsen stimuleren. Hiervoor werkten we een uitstekend voorstel uit. Zo bieden we een koerspak aan van het kwalitatieve wielerkledingmerk Vermarc  voor een bedrag van slechts 50 euro. (LINK naar onze webstek) Voor dezelfde topkwaliteit betaal je in de fietsenwinkel minstens het dubbel. Dankzij onze opvallende huisstijlkleuren val je in ons wielerpakje extra op in het verkeer. Dubbel gewonnen! Interesse? Contacteer ons gerust.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in het VNZ?