Nieuws

03/02/2017

Bezorg je kinderen een fantastische zomer, kies voor de thematische vakanties van Krunsj

De winter is nog niet voorbij of we maken al volop vakantieplannen voor de zomer. Naast de gezinsvakantie hoort daar voor vele jongeren nog een weekje zomerkamp bij. Dit kan met de lokale jeugdvereniging, maar ook met Krunsj. Alle kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar genieten dankzij Krunsj van een kwalitatieve vakantie in binnen- of buitenland. Vakanties om in te bijten, zo luidt de slagzin.

Gericht op een bepaald thema

In tegenstelling tot de traditionele kampen van jeugdverenigingen die een all-round activiteitenaanbod aanbieden, werkt Krunsj vooral met themavakanties. Dit betekent dat kinderen voluit de kans krijgen om hun interesses te beleven. Bovendien komen ze in contact met kinderen die dezelfde voorliefdes of hobby’s delen. Er is voor elk wat wils. Is je kind creatief aangelegd? Verlangt je kind vooral naar een avontuurlijke vakantie? Heeft jouw kind interesse in cultuur? Houdt je kind van het boerderijleven? Ontdek hier het enorme aanbod aan zomerkampen van Krunsj.

Vriendjes maken!

Bij de jeugdbeweging vormt het jaarlijkse zomerkamp vaak het hoogtepunt van de werking. Je kent de leiding en de vriendjes door en door dankzij de activiteiten tijdens de jaarwerking. Bij de vakanties van Krunsj draait het vaak om nieuwe vriendjes maken én kennismaken met andere kinderen. Van bij de start van de vakantie wordt er daarom volop ingezet op kennismaken en samen spelen waardoor er snel een groepsgevoel ontstaat met de leiding als vertrouwensfiguren. Door deze nieuwe en leuke ervaringen dragen de vakantiekampen sterk bij tot de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van jouw kind. Wie een vriendje wil meenemen naar de vakantie mag dit zeker doen. Iedereen kan mee op Krunsj kamp!

Inclusieve vakanties: ondersteuning op maat

De kampen van Krunsj staan maximaal open voor kinderen met een ondersteuningsnood, zoals bijvoorbeeld autisme, ADHD, een fysieke beperking, … Vooraf komen we persoonlijk kennismaken en gaan we samen op zoek naar de beste vakantie voor jouw kind. Vaak gaat er een extra animator mee op kamp die je kind ondersteunt zodat het volop kan genieten van zijn vakantie. Al de Krunsj animatoren zijn opgeleide jeugdwerkers die een attest, uitgereikt door de Vlaamse overheid, behaalden.

Al eens proeven?

Lijkt Krunsj je wel wat, maar heb je nog extra vragen of wil je eens persoonlijk kennismaken? Kom dan naar de opendeurdag van Krunsj op zondag 19 maart. Deze vindt plaats in het Moerashuis in Oudenaarde.

Je kinderen maken die dag spelenderwijs kennis met Krunsj. Ouders krijgen de kans om vragen te stellen aan de animatoren terwijl hun kinderen zich amuseren met de enthousiaste animatoren. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Op de opendeurdag kan je je kind, indien gewenst, meteen inschrijven voor een zomervakantie én geniet je van een extra korting.

Meer info? www.krunsj.be, info@krunsj.be of 053 42 11 00

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

" "