Nieuws

15/06/2017

Joepie, daar is de volgende vakantie- mét korting – al!

De tijd dat we ons beperken tot één lange zomervakantie ligt al even achter ons. Veel mensen kiezen voor verschillende – vaak kortere – vakanties doorheen het jaar. Dit betekent dat we na onze vakantie vaak … meteen opnieuw aan de slag gaan om een volgende vakantie te plannen. Voor vele gezinnen vraagt op vakantie gaan een stevige financiële inspanning. Je ziekenfonds biedt je gelukkig heel wat mogelijkheden op kortingen en prijsvoordelige vakanties.

Naast de meerdere vakanties per jaar durven veel mensen heel lang te wachten met boeken. Ze zijn er rotsvast van overtuigd dat er hier en daar nog wel een aantrekkelijke last-minute uit de lucht valt.

Kortingen op gekende reisorganisaties

Als lid van het VNZ heb je recht op alle kortingen via het reisbureau NZ Vakanties van onze overkoepelende landsbond. Onderstaande kortingen gelden voor elke boeking en zonder limietbedrag bij de volgende commerciële reisorganisatoren. Alle info vind je op www.nzvakanties.be.

  • Belvilla: -5 %
  • Sunweb: -3 tot 5 %
  • Thomas Cook: -5 %
  • Vacances Bleues: -10 %
  • Les villages clubs du Soleil: -10 %
  • Tui:- 5 %

Vakantiedomeinen van NZ Vakanties

Een vakantie hoeft niet altijd naar het verre buitenland. Ook in eigen land zijn er nog pareltjes om te ontdekken. Boek een verblijf in één van de vakantiedomeinen van NZ Vakanties aan de Vlaamse Kust of in de Ardennen. Beide vakantiedomeinen bieden verrassende arrangementen voor het hele gezin. Je geniet van 10 % korting op kamer en ontbijt. Alle info vind je op www.nzvakanties.be onder ‘Dichtbij arrangementen’.

NZ Vakanties heeft in overleg met de Vlaamse overheid ook een samenwerking uitgebouwd met het Steunpunt Vakantie Participaties. Ook via deze weg tonen we als ziekenfonds onze sociale betrokkenheid.

Kinder en jongerenvakanties van Krunsj

Krunsj, de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen, organiseert vakanties voor kinderen en jongeren tussen 5 en 18 jaar. Er zijn avontuurlijke, sportieve en creatieve vakanties in binnen- en buitenland. Krunsj voorziet een korting voor leden (125 euro), gezinskortingen en vroegboekkortingen. Alle info vind je via www.krunsj.be.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

" "