Meer weten

Kies voor het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds en geniet van tal van extra voordelen. Al meer dan 100.000 leden gingen je voor. Elke dag verwelkomen we heel wat nieuwe leden. Overstappen van je huidige ziekenfonds is bijzonder eenvoudig. Je behoudt alle wettelijke rechten. Waarom is het VNZ voor jou een verstandige keuze?

Verdien tientallen euro’s met onze extra financiële voordelen

Leden van het VNZ genieten van een uitgebreid ziekenfondspakket met tal van extra financiële voordelen. Enkele voorbeelden:

Er zijn nog veel meer voordelen. Ontdek hier al onze ‘Voordelen & terugbetalingen’.

Een persoonlijke en sociale dienstverlening, Vlaams en ongebonden

Onze leden mogen rekenen op een zeer persoonlijke en sociale service waarbij een uitgebreide sociale dienst voor je klaarstaat. Bovendien geniet je van heel wat extra kortingen via onze thuiszorgwinkel en uitleendienst.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds pleit voor een sterke Vlaamse ziekteverzekering. Wij werken ongebonden en staan open voor alle inwoners in Vlaanderen. Lees meer over onze missie.

Aantrekkelijke hospitalisatieverzekeringen

Onze diverse formules voor hospitalisatieverzekeringen bieden je in ruil voor een betaalbare jaarpremie een uitstekende bescherming tegen hoog oplopende ziekenhuiskosten. Met onze HospiPluskaart hoef je in principe geen voorschotten of oplegfacturen meer te betalen.
Gedaan met facturen tellen, gewoon rustig herstellen!

Een hospitalisatieverzekering is en blijft een vrije keuze. Je bent als lid van het VNZ zeker niet verplicht om aan te sluiten.

Onze verschillende formules voor hospitalisatieverzekeringen.

Voorhuwelijkssparen vanaf 14 jaar

Spaar vanaf 14 jaar voor je kind jaarlijks maximaal 48 euro. Bij huwelijk, samenwoning of de leeftijd van 30 jaar betalen wij een mooi spaarpotje uit. Deze totaalsom omvat het gespaarde kapitaal, aangevuld met intresten tot 125 % (afhankelijk van de spaarperiode).

Alles over voorhuwelijkssparen bij het VNZ.

In heel Vlaanderen 45 kantoren en meer dan 190 postbussen

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds ontvangt je steeds persoonlijk in één van onze 45 kantoren, verspreid over heel Vlaanderen. Onze kantoorhouders beantwoorden graag al je vragen. Daarnaast bieden we je een netwerk van ruim 190 postbussen om gratis medische getuigschriften of andere correspondentie aan ons te bezorgen.

Waar ligt een kantoor of postbus in jouw buurt?

Regel alles van thuis uit in ons online loket

Terugbetalingen opvolgen, kleefbriefjes of omslagen bestellen, een adreswijziging doorgeven,… Regel al deze zaken van thuis uit in ons gebruiksvriendelijk online loket.

Bezoek ons online loket.

 

Meer informatie nodig? Vraag een gratis informatiepakket aan.

Een adviseur van het VNZ vrijblijvend bij je thuis? Maak hier je afspraak.

Lid worden? Jij bepaalt op welke manier.