Menu
Nieuws - 02/01/2020

Ook in 2020 verrassend voordelige troeven bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Naast de persoonlijke en efficiënte uitvoering van de wettelijke ziekte- en invaliditeitsverzekering, bieden wij volgende extra troeven: terugbetaling van het lidgeld van een erkende jeugdvereniging tot 30 euro, sport- of fitnessclub tot 30 euro, brillen en lenzen of tussenkomsten voor de psycholoog tot 100 euro en tot 1.000 euro geboortevoordelen. Binnen ons pakket is bovendien een degelijk tandplan inbegrepen waarbij per 2 jaar tot 500 euro wordt terugbetaald voor tandimplantaten en tot 750 euro voor orthodontie. En dan zijn er nog onze vele sociale tegemoetkomingen (dag- en nachtopvang, diabetes, kort- en zorgverblijven en voetverzorging) en preventieve tussenkomsten: diëtist, oordoppen op maat, rookstop, sportmedische keuring en vaccinaties. Want voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen!

Al onze voordelen lees je hier. En de bijdrage bedraagt in 2020 93 euro per jaar of € 7,75 per maand en per titularis.

Daarnaast scoren we sterk met onze verschillende hospitalisatieverzekeringen en unieke HospiPluskaart. Deze kaart regelt al de oplegfacturen bij hospitalisatie rechtstreeks met het ziekenhuis. Ook het succes van het MaxiPlan overtrof onze stoutste verwachtingen. Dit MaxiPlan zet een rem op je medische kosten en kan opgestart worden zonder medische vragenlijst of leeftijdsbeperking.

Met intussen ruim 119.500 leden is het VNZ het snelst groeiende ziekenfonds. Ook interesse? Klik hier voor een infopakket of huisbezoek.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in het VNZ?