Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds met 46 kantoren draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel.

Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 113.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Om onze krachtige ploeg van 138 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde krachten (m/v)

(SOCIAAL) VERPLEEGKUNDIGE (m/v)
Voor de dienst arbeidsongeschiktheid in Lier (voltijds)

Jouw takenpakket: na een intensieve opleidingsperiode zal je zelfstandig de dossiers van de arbeidsongeschikte leden en het nazicht ervan opvolgen en de adviserend artsen ondersteunen. Je volgt nauwgezet de wetgeving van de ziekte- en invaliditeitsverzekering op en staat onze leden met raad en daad bij.

Jouw profiel: je beschikt over een bachelordiploma (sociaal) verpleegkundige en bent vertrouwd met de standaard softwareprogramma’s. Als persoon ben je ordelijk, uiterst nauwkeurig, stressbestendig en cliëntgericht. Je werkt op een vlot tempo en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en leervermogen.
Mogelijke extra troeven: voldoen aan de startbaanvoorwaarde (jonger dan 26 jaar), enkele jaren relevante ziekenfondservaring hebben en/of voeling hebben met de missie van het VNZ.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg.
Het contract is voor onbepaalde duur en extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 11 juli jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be met vermelding ‘Vacature verpleegkundige’.

————————————————————————–

DIENSTHOOFD MAATSCHAPPELIJK WERK
Klantgerichte en flexibele teamleider

Jouw takenpakket: je belangrijkste verantwoordelijkheid is het leiden van de Dienst Maatschappelijk Werk die de spil is van onze sociale dienstverlening. Dit impliceert het dagdagelijks aansturen, opvolgen en motiveren van jouw ploeg van 13 medewerkers. Daarnaast implementeer je op een efficiënte wijze de sociale reglementering van de ziekteverzekering, het Vlaams woonzorgdecreet, de Vlaamse sociale bescherming en het VAPH in de dagelijkse praktijk. Het extern overleg met sectorgebonden partners maakt eveneens deel uit van het takenpakket. Tenslotte ben je in staat om de noden van onze leden correct in te schatten en er ook correct op in te spelen. Je maakt deel uit van de staf en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Jouw profiel: je hebt een bachelordiploma ‘maatschappelijk werk’ en een eigen wagen. Groot pluspunt is ervaring binnen een DMW van een ziekenfonds. Je bent vertrouwd met het juridische kader en de nodige informaticatools en bereid steeds bij te scholen. Als persoon getuig je van een klantgerichte en flexibele houding. Je werkt nauwkeurig en proactief en kan als leidinggevende respect afdwingen door een open communicatie en verantwoordelijkheidszin.

Wij bieden: een uitdagende en zeer afwisselende job die deel uitmaakt van het hoger kader. Het contract is voor onbepaalde duur en sterke extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien. Je werkplaats is onze administratieve zetel in Lier.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 30 juni jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be.

————————————————————————–

LEDENADVISEUR
Commercieel & gedreven talent

Jouw takenpakket: binnen de provincie Antwerpen zal je mensen moeten overtuigen van de vele voordelen en diensten van het VNZ. Daartoe neem je deel aan de commerciële activiteiten van het ziekenfonds. Avond- en regelmatig weekendwerk horen uiteraard bij deze functie.

Jouw profiel: je bent communicatief, klantgericht en kan overtuigen. Bovendien beschik je over een rijbewijs en hou je van netwerken en zelfstandigheid. Voeling met de Antwerpse regio en de missie van het VNZ en/of relevante commerciële ervaring zijn extra troeven.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Het contract is voor onbepaalde duur en sterke extralegale voordelen, waaronder een firmawagen, worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 30 juni jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be.

" "