Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel.

Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 116.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Om onze krachtige ploeg van 144 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde

(SOCIAAL) VERPLEEGKUNDIGE (m/v)
Voor de dienst arbeidsongeschiktheid in Lier (voltijds)

Jouw takenpakket: na een intensieve opleidingsperiode zal je zelfstandig de dossiers van de arbeidsongeschikte leden en het nazicht ervan opvolgen en de adviserend artsen ondersteunen. Je volgt nauwgezet de wetgeving van de ziekte- en invaliditeitsverzekering op en staat onze leden met raad en daad bij.

Jouw profiel: je beschikt over een bachelordiploma (sociaal) verpleegkundige en bent vertrouwd met de standaard softwareprogramma’s. Als persoon ben je ordelijk, uiterst nauwkeurig, stressbestendig en cliëntgericht. Je werkt op een vlot tempo en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en leervermogen.
Mogelijke extra troeven: voldoen aan de startbaanvoorwaarde (jonger dan 26 jaar), enkele jaren relevante ziekenfondservaring hebben en/of voeling hebben met de missie van het VNZ.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg.
Het contract is voor onbepaalde duur en extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 25 februari jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be met vermelding ‘Vacature verpleegkundige’.