Menu

Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Sociaal Centrum – thuiszorgdienst zoekt een

POETSHULP (m/v)
voor de thuiszorgdienst in Lier voor zieke, hulpbehoevende en bejaarde mensen

Wat houdt deze job in?

Wat zijn de vereiste?

Interesse? Aarzel dan niet en contacteer ons op 03 491 86 67 of via sociaal.centrum@vnz.be.

______________________________________________________________________________________

ComfoPlus is de partner van de twee Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen voor advies, verhuur en verkoop van medische thuiszorghulpmiddelen. Jaarlijks staan we in voor ruim 10.000 thuisleveringen en toeleveringen aan het kantorennetwerk van onze partners Vlaams & Neutraal Ziekenfonds en Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Om de continuïteit te verzekeren van de leiding van ons team hebben we op ons centraal kantoor in Bornem een vacature voor een (m/v)

MANAGER
Gedreven, servicegerichte en communicatieve teamspeler

Je takenpakket:
Als operationeel manager werk je actief mee aan de verdere uitbouw van onze dienstverlenende opdracht. Je staat in voor de operationele sturing van de organisatie en het verzekeren van een maximale service aan onze klanten in lijn met de sociale en financiële doelstellingen van de opdracht gevende ziekenfondsen.

Daartoe zorg je voor een competitief en aantrekkelijk hulpmiddelen aanbod door een grondige prospectie van de markt en efficiënte onderhandelingen met onze leveranciers.

Ook het opmaken van een transparante begroting, de nauwe opvolging van de doelstellingen en de voorbereiding van en rapportering naar het directiecomité toe zijn een belangrijke verantwoordelijkheid.

Je geeft leiding aan een ploeg van een tiental medewerkers die je motiveert en ondersteunt in hun dagelijks engagement. Ook het vertegenwoordigen van onze organisatie extern vertrouwen we aan jou toe.

Je profiel: .
Je behaalde een bachelor of masterdiploma in een paramedische of juridisch/economische richting en kan bij voorkeur terugvallen op een goede kennis van de hulpmiddelensector en de regelgeving i.v.m. mobiliteitshulpmiddelen.

Je bent een verbindend en inspirerend manager en hebt ervaring met het coachen van een gespecialiseerd team. Je kennis vertaal je op een kernachtige en duidelijke wijze. Procesverbetering, klantgerichtheid en zin voor service zijn je tweede natuur.

Als persoon ben je discreet, empatisch en open minded. Je geeft blijk van de nodige beslissingskracht maar bent een teamspeler met een grote flexibiliteit.

Wij bieden:
Een verantwoordelijke en erg afwisselende job in samenwerking met een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Je krijgt ruimte voor initiatief en een passend en motiverend loonpakket aangevuld met extra-legale voordelen en een firmawagen. Het contract is voor onbepaalde duur.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief met cv voor 1 mei naar will.van.herp@comfoplus.be.