Menu

Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel. Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 123.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Om onze krachtige ploeg van 149 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker (m/v)

INFORMATICUS
Polyvalente helpdeskmedewerker en netwerkbeheerder

Jouw takenpakket: je maakt deel uit van onze afdeling informatica, bestaande uit 5 informatici, die afwisselend werkzaam zijn in Lier en Mechelen. Na de opleidingsperiode kan je volgende taken zelfstandig opvolgen: configuratie van Microsoft pc’s en randapparatuur, beheer Windows 10 SSCM, AS400, CMS, webapplicaties en VOIP-centrale. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netwerk en serverbeheer van de organisatie. Je zorgt ook voor het goed functioneren van de helpdesk, wat inhoudt dat je problemen analyseert en zorgt voor een gebruiksvriendelijke technische oplossing voor de eindgebruiker.

Jouw profiel: je bent gebeten door de informatica en wil je niet specialiseren in slechts één facet. Je beschikt minstens over een bachelordiploma informatica en/of relevante beroepservaring, een wagen en een analytische geest. Je kan zelfstandig en gedisciplineerd functioneren binnen een team. Je bent zeer nauwgezet, resultaats- en kwaliteitsgericht. Bovendien ben je voldoende communicatief naar de collega’s eindgebruikers toe. Je stelt je flexibel op (avond/wachtdienst). Kennis van SQL en PHP is een pluspunt.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Het contract is voor onbepaalde duur en extralegale voordelen, waaronder een sterke groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 22 januari jouw gemotiveerde brief met cv en vermelding ‘helpdeskmedewerker’ naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Joke Demol, HR verantwoordelijke, Hoogstratenplein 1, 2800 Mechelen of per e-post: vacature@vnz.be.

____________________________________________________________________________

Het Sociaal Centrum vzw is een thuiszorgdienst verbonden met het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.
Onze organisatie bestaat uit een dienst voor aanvullende thuiszorg en een dienst voor gezinszorg met twee zorgregio’s. Het werkingsgebied is Lier en randgemeenten.

Om onze administratieve ploeg te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde, stressbestendige (m/v)

REGIOVERANTWOORDELIJKE VOOR DE GEZINSZORG

Jouw takenpakket: na een inwerkperiode is het de bedoeling dat je verantwoordelijk wordt voor een regio van de gezinszorg. Dit houdt in dat je de thuiszorg verder uitbouwt en coördineert. Je coacht en volgt de verzorgenden op en dit in nauwe samenwerking met de andere zorgregio van de gezinszorg en onze dienst aanvullende thuiszorg. Opstarten van nieuwe aanvragen, scoren van zorgbehoevendheid, herzieningen van bestaande dossiers en de administratieve afwerking ervan behoren eveneens tot je takenpakket.
Samen met je collega’s waak je over de continuïteit van de zorgverlening.

Jouw profiel: je beschikt over een Professionele Bachelor diploma Sociaal Werk of Sociaal Verpleegkundige. Kennis van de thuiszorg en werkervaring is meer dan een pluspunt. Je bent een ploegspeler en toont een grote sociale betrokkenheid naar personeel en hulpvragers toe. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Goede kennis van de standaard computerprogramma’s is vereist.

Wij bieden: een boeiende en afwisselende job binnen een klein, collegiaal team. Het gaat over een voltijds contract of 4/5 tewerkstelling van onbepaalde duur. Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur je gemotiveerde brief met cv naar Sociaal Centrum vzw t.a.v Sandra Van den Bosch, diensthoofd, Antwerpsestraat 145, 2500 Lier of per e-post: sandra.van.den.bosch@vnz.be.

____________________________________________________________________________

De Landsbond van de Neutrale Ziekenfondsen overkoepelt vier ziekenfondsen die over het hele land zijn verspreid. Hij wordt gekenmerkt door zijn actievrijheid, buiten iedere politieke, filosofische of religieuze verplichting om.

Ter versterking van zijn team is de Landsbond op zoek naar een

ADVISEREND ARTS
Voor de regio’s Oost- en vooral West-Vlaanderen met administratieve standplaats in Aalst


Uw taken:

Uw profiel:

Ons aanbod:

Geïnteresseerd? Stuur uw sollicitatiebrief en cv naar de Landsbond van de Neutrale Ziekenfondsen t.a.v. mevrouw Van Lancker, HR Officer – Charleroisesteenweg 145 – 1060 Brussel of via e-mail naar carine.vanlancker@lnz.be. Voor meer informatie over de functie richt u zich tot Dr. Mortelmans, arts-directeur – e-mail: katrien.mortelmans@lnz.be.