Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel.

Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 115.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Om onze krachtige ploeg van 140 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar drie gemotiveerde krachten (m/v)

BEDIENDE UITKERINGEN (Lier)

Jouw takenpakket: na een intensieve opleidingsperiode zal je zelfstandig de dossiers van de arbeidsongeschikte leden en het nazicht ervan beheren en de telefoons hierover beantwoorden. Je volgt nauwgezet de wetgeving van de ziekte- en invaliditeitsverzekering op en staat onze leden met raad en daad bij.

Jouw profiel: je beschikt minstens over een bachelorsdiploma en bent vertrouwd met de standaard softwareprogramma’s. Als persoon ben je ordelijk, cijfermatig sterk en uiterst nauwkeurig, stressbestendig en heel klantgericht. Je werkt op een vlot tempo en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en leervermogen.

BEDIENDE GEZONDHEIDSZORGEN (Lier)

Jouw takenpakket: na een intensieve opleidingsperiode zal je zelfstandig de dossiers van de dienst gezondheidszorgen, diverse aspecten van onze terugbetalingen aan leden en het nazicht ervan beheren en de telefoons hierover beantwoorden. Je volgt nauwgezet de wetgeving van de ziekte- en invaliditeitsverzekering op en staat onze leden met raad en daad bij.

Jouw profiel: je beschikt minstens over een bachelorsdiploma en bent vertrouwd met de standaard softwareprogramma’s. Als persoon ben je empathisch, geduldig, zowel schriftelijk als mondeling communicatief en heel klantgericht. Je werkt op een vlot tempo en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en leervermogen.

BEDIENDE TELEFONISCH ONTHAAL (Mechelen)

Jouw takenpakket: onze hoofdzetel te Mechelen wordt jouw werkplek. Na een grondige opleidingsperiode garandeer je een correct en efficiënt telefonisch onthaal en advies naar onze leden en derden toe. Je beantwoordt zelfstandig de vragen over de vele diensten van het VNZ en de wettelijke ziekte- en invaliditeitsverzekering of verwijst eventueel efficiënt door, zowel telefonisch als via mail.

Jouw profiel: je beschikt over een bachelorsdiploma, bent zeer vlot aan de telefoon, stelt je flexibel en empathisch op en spreekt correct algemeen Nederlands. Je hebt een aangename telefoonstem, kan goed luisteren en de wetgeving correct en duidelijk verwoorden. Bovendien werk je zelfstandig en nauwgezet.

————————————————————————————

Mogelijke extra troeven voor deze 3 functies: voldoen aan de startbaanvoorwaarde (jonger dan 26 jaar), enkele jaren relevante ziekenfondservaring hebben, ervaring inzake telefonisch onthaal en/of voeling hebben met de missie van het VNZ.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg.
Het contract is voor onbepaalde duur en extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 23 oktober jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be met vermelding van de specifieke functie.