Versterk onze VNZ-ploeg!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds met 46 kantoren draagt zijn ongebondenheid en streven naar een Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel.

Binnen de Landsbond van de Neutrale Ziekenfondsen zijn wij gekend als het snelst groeiende ziekenfonds. Ruim 115.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Om onze krachtige ploeg van 141 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde (m/v)

ERGOTHERAPEUT(E)
Polyvalente en flexibele persoonlijkheid

Jouw takenpakket: binnen de Dienst Maatschappelijk Werk van het VNZ zal je enerzijds advies verstrekken rond hulpmiddelen en woningaanpassing voor bejaarden en personen met een handicap die thuis verblijven. Je maakt ook adviesrapporten op voor het VAPH. Anderzijds zal je vooral instaan voor de telefonische contacten met de cliënten van de DMW en fungeer je als spilfiguur voor de Maatschappelijk Werkers. Plaats van tewerkstelling is Lier, maar je bent ook vlot mobiel over de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Jouw profiel: je beschikt over een professionele bachelorsdiploma. Je bent sterk in communicatie en overleg, werkt graag zelfstandig, kan vlot om met pc en administratieve taken. Ben je daarenboven nog flexibel en mobiel, dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie. Enkele jaren relevante ziekenfondservaring en/of voeling met de unieke VNZ-missie is een extra troef.

Wij bieden: een boeiende en afwisselende job met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg.
Het voltijds contract is voor onbepaalde duur en binnen het loonpakket worden extralegale voordelen voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 17 december jouw gemotiveerde brief met cv en vermelding ‘ergotherapeut’ naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of naar: vacature@vnz.be.

KANTOORHOUDER
Voor de provincie Vlaams-Brabant en Mechelen

Jouw takenpakket: na een intensieve opleidings- en stageperiode zal je als kantoorhouder zelfstandig instaan voor een kwaliteitsvolle dienstverlening in onze kantoren van Vlaams-Brabant en één dag te Mechelen. Je voert de wettelijke ziekte- en invaliditeitsverzekering uit en staat onze leden met raad en daad bij.

Jouw profiel: je beschikt minstens over een bachelordiploma, rijbewijs, wagen en bent nauwkeurig, stressbestendig en klantgericht. Je getuigt van een sterke verantwoordelijkheidszin, bent sociaal en zeer flexibel, alsook vertrouwd met de regio.
Mogelijke extra troeven: voldoen aan de startbaanvoorwaarde (jonger dan 26 jaar), enkele jaren relevante ziekenfondservaring hebben en/of voeling hebben met de missie van het VNZ.

Wij bieden: een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Het contract is voor onbepaalde duur en sterke extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 1 januari 2019 jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be met vermelding ‘Vacature kantoorhouder’.