Menu

Versterk onze VNZ-ploeg!

Alle openstaande vacatures vind je hier: https://vacatures.vnz.be/nl

________________________________________________________________

De Neutrale Zorgkas Vlaanderen coördineert en voert de Vlaamse sociale bescherming uit voor de leden van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds en het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Ter versterking van ons team zijn wij voor onze zetel in Lier op zoek naar een voltijds M/V

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
Gedreven, accurate en communicatieve teamspeler

Je takenpakket:
Na een opleidingsperiode sta je mee in voor het dossierbeheer binnen de Neutrale Zorgkas Vlaanderen, vooral binnen de pijlers woonzorgcentra, mobiliteitshulpmiddelen en revalidatie. Je zal verschillende administratieve taken uitvoeren zoals het verwerken en beslissen van aanvragen voor bv. rolwagens of loophulpmiddelen, maar ook het verwerken en opvolgen van betalingen aan woonzorgcentra en revalidatieziekenhuizen. Je treedt hier in contact met verstrekkers en zorgvoorzieningen, maar ook met onze leden om hen van de nodige informatie te voorzien.

Je profiel:
Je behaalde een bachelordiploma (bij voorkeur in een administratieve richting) en werkt stipt, snel en nauwkeurig. Je kan zelfstandig welomlijnde opdrachten uitvoeren en hiervoor de verantwoordelijkheid opnemen. Je bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden:
Een afwisselende job in een zorggerelateerde sector. Je komt terecht in een kameraadschappelijke ploeg. Naast een motiverend loonpakket kan je genieten van extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, flexibele werkuren, telewerkmogelijkheden.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief met cv vóór 25 maart naar veronique.van.moer@neutralezorgkas.be.