Menu

Op zoek naar een mutualiteit in Antwerpen?

Zoek je naar een geschikte mutualiteit in de provincie Antwerpen? Perfect, want het VNZ is als ziekenfonds met hoofdzetels in Mechelen en Lier alvast stevig vertegenwoordigd in Antwerpen. Als mutualiteit staan we garant voor een klantgerichte service. Dankzij je jaarlijkse ledenbijdrage mag je bovendien rekenen op een uitgebreid pakket aan extra voordelen en terugbetalingen. Uiteraard ben je bij ons ook volledig in orde met de verplichte ziekteverzekering, waarbij elke landgenoot van dezelfde terugbetalingen geniet. Vooraleer je in Antwerpen een mutualiteit kiest om aan te sluiten, adviseren wij altijd om de verschillende voordeelpakketten met elkaar te vergelijken. Overtuigd van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) als mutualiteit in Antwerpen. Word hier eenvoudig lid.

De verplichte ziekteverzekering garandeert de wettelijke tussenkomsten bij ziekte of hospitalisatie. Daarnaast werkte elke mutualiteit – ook in de provincie Antwerpen – een aanvullend pakket uit met extra voordelen en terugbetalingen.

Het VNZ werkte een pakket uit dat interessant is voor elke leeftijd. Voor kersverse ouders hebben we onze geboorte- en adoptiepremie of luierpremie. Leden van andere leeftijden halen dan weer mooie voordelen uit andere terugbetalingen: lidmaatschap van sport- of fitnessclub, psychologische bijstand, vaccinaties, tandzorgen of terugbetaling van brillen en lenzen. Wij garanderen steeds een maximale keuzevrijheid. Je bent nooit gebonden aan onze vaste aanbieders.

Jouw mutualiteit in Antwerpen

In de provincie Antwerpen beschikken wij als Vlaamse mutualiteit over een goed uitgebouwd kantorennetwerk. Daarnaast besteden we veel aandacht aan een uitgebreide en klantvriendelijke online dienstverlening. Word lid op één van de volgende manieren:

  1. Regel je lidmaatschap online
  2. Maak een afspraak in één van onze kantoren
  3. Met videoafspraak
  4. Wij komen bij je thuis langs

Wil je veranderen van ziekenfonds? Ook dat kan eenvoudig. Wij regelen alle administratie, je behoudt alle wettelijke rechten en er geldt geen wachttijd.

Extra verzekeringen

Aanvullend kan je optioneel nog kiezen voor extra verzekeringen. Deze bieden je extra bescherming. Ontdek de mogelijkheden van onze:

Aandacht voor gezonde levensstijl

Als mutualiteit voor de provincie Antwerpen besteden wij veel aandacht aan een gezonde levensstijl. Ziektepreventie staat centraal in onze werking. Lees hier alles over het VNZ als preventief ziekenfonds.

Onafhankelijk en Vlaams

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds is in de eerste plaats een klantgerichte organisatie die onze leden een vriendelijke, snelle en kwalitatieve dienstverlening garandeert. Wij hebben geen banden met vakorganisaties, politieke partijen of maatschappelijke koepels. Keuzevrijheid voor de patiënt en zorgverstrekker. Lees hier alles over onze missie.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?