Menu

Met de juiste mutualiteit verdien je jaarlijks tientallen euro’s

Vergelijk de aanvullende voordelen van elke mutualiteit en verdien voor je gezin jaarlijks tientallen euro’s extra. Overstappen naar een andere mutualiteit is bijzonder eenvoudig. Je behoudt al je rechten en er geldt geen wettelijke wachttijd. Inmiddels kozen al meer dan 50.000 gezinnen voor de financiële voordelen en de klantgerichte service van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.

Geniet ik bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds van dezelfde terugbetaling voor de dokter of tandarts als bij een andere mutualiteit?

Jazeker! De wet bepaalt welke terugbetaling je geniet. Je krijgt dezelfde terugbetaling op uw dokters- en tandartsenrekeningen als bij een andere mutualiteit. Bovendien kan je probleemloos overstappen, zonder enig risico, wettelijke wachttijd of verlies van rechten.

Van welke voordelen geniet ik bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds als mutualiteit? 

Talrijke financiële extra’s

Onze aanvullende verzekering bevat tal van financiële extra’s. We geven je graag enkele voorbeelden:

Meer weten over de voordelen?

Maak dan een afspraak.

Eén van onze adviseurs komt – wanneer het je past – thuis langs. Zonder enige verplichting. Wij vertellen je graag persoonlijk over de voordelen van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.

Een klantgerichte mutualiteit, in alle zekerheid

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds is Vlaams & ongebonden. Wij staan op onze onafhankelijkheid en politieke neutraliteit. Je sluit je aan bij een mutualiteit van 100.000 zelfbewuste leden. Als middelgrote mutualiteit garanderen wij een persoonlijke en betrokken klantenservice.

Wil je overstappen?

Wij regelen alle administratieve formaliteiten. Je hoeft zelf je eigen ziekenfonds niet te contacteren. Er geldt geen wettelijke wachttijd. Maak vandaag nog een afspraak.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?