Menu

Binnen het overzicht van jeugdkampen van ziekenfondsen mag Krunsj niet ontbreken

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds geeft jongeren graag de mogelijkheid om op vakantie te gaan. Daarom werken wij met een jeugddienst, genaamd Krunsj. Krunsj is een landelijk erkende jeugdwerkorganisatie die leuke, creatieve en educatieve reizen organiseert, voor jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Gedurende deze reizen in binnen- en buitenland staan zelfontplooiing en contact met anderen centraal.

Om een gedetailleerd overzicht van de jeugdkampen van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds te vinden, kan je het best even surfen naar www.krunsj.be. Naast uitleg over de jeugddienst vind je hier ook een gedetailleerd overzicht van de data van de jeugdkampen van onze ziekenfonds.

Onze twee domeinen

Je vindt er eveneens een duidelijk overzicht van de domeinen waar sommige van deze jeugdkampen plaatsvinden, zoals Hoge Duin en Dennenheuvel.

Aan zee: Hoge Duin in Oostduinkerke

Hoge Duin bevindt zich te Oostduinkerke te midden van de duinen en op wandelafstand van het strand en de zee. Het beschikt over 42 kamers, elk met een eigen badkamer, en biedt tal van activiteiten, zowel binnen- als buitenhuis.

Het Bivakhuis Oostduinkerke bevindt zich naast Hoge Duin. Het is onderverdeeld in 3 verblijfscentra: de Ark, de Sloep en de Kajuit. Hier kan je samen met de hele familie genieten van een actieve vakantie aan zee. Hier kan je je budget helemaal zelf in de hand houden door eigen eten en drinken mee te nemen.

In de Ardennen: Dennenheuvel

Dennenheuvel bevindt zich in Bomal-sur-Ourthe in onze Ardennen. Het domein ligt dicht bij Durbuy, midden in het natuurreservaat Mont-des-Pins. Hier vind je vernieuwde kamers en slaapzalen, elk met een eigen badkamer. Je kan je tegoed doen aan alles wat de groene bossen bieden, zoals verbluffende wandelingen en uitdagende mountainbiketochten. Het vakantiedomein investeerde recent ook in tal van wellness-toepassingen.

Daarenboven beperkt Jeugdtip zich voor de iets ouderen niet tot jeugdkampen in eigen land alleen. Zo trekken ze ook naar Nederland, Kroatië, Spanje, IJsland, Marokko, Zweden, Noorwegen en Oostenrijk.

Lid worden?

Als lid van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kan je voor Krunsj-vakanties genieten van fikse kortingen op het inschrijvingsgeld. Tot 125 euro per vakantie! Word lid en geniet van nog tal van andere voordelen. Maak hier een afspraak. Een adviseur komt persoonlijk bij jou langs om vrijblijvend alles toe te lichten.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?