Plaswekker huren

Plaswekker huren? Gebruik onze hulpmiddelenwinkel

Het inschakelen van een plaswekker is de meest doeltreffende behandeling om jonge bedplassers te helpen. Dat is al meermaals gebleken uit talrijke onderzoeken. Omdat dit toestel vrij duur is in aankoop én je het meestal slechts een bepaalde periode nodig hebt, adviseren wij om een plaswekker te huren. Dit kan eenvoudig in onze hulpmiddelenwinkel ComfoPlus. Leden van het VNZ genieten van een uiterst aantrekkelijke korting bij het huren van een plaswekker. Lees hier alle info over onze hulpmiddelenwinkel ComfoPlus.

Op de leeftijd van 7 jaar heeft één kind op zeven nog last van bedplassen. In ons land gaat het om meer dan 12.000 kinderen van 7 jaar of ouder. Bij 6.000 kinderen blijft het probleem tot de leeftijd van 10 jaar aanhouden. Bij de 13- tot 16-jarigen heeft nog 1 à 2 procent met dit uiterst vervelende probleem te kampen.

Hoe werkt een plaswekker?

Een plaswekker verlost na drie maanden de helft van de kinderen van dit probleem. Een plaswekker maakt je kind meteen wakker op het moment dat hij of zij in bed plast. Een plaswekker is hiervoor uitgerust met sensoren en een alarmbel. Wanneer je kind na een periode opnieuw gaan bedplassen, dan is het aan te raden om de plaswekker nog een tweede keer te gebruiken.

Blijft het probleem hardnekkig aanhouden? Dan is het mogelijk een psychologisch probleem. Ook hiervoor voorziet het VNZ een terugbetaling.

Waarom een plaswekker huren?

Een plaswekker is vrij duur in aankoop, waardoor wij adviseren om een plaswekker te huren. Je hebt dit toestel slechts voor één of enkele maanden nodig, waardoor het huren van een plaswekker de meest economische oplossing is. Naast het huren van de plaswekker zelf moet je nog een aantal draagbroekjes aankopen. Om evidente hygiënische redenen worden deze niet verhuurd.

Wat kost het huren van een plaswekker?

Via onze hulpmiddelenwinkel ComfoPlus voorzien wij uiterst aantrekkelijke huurkortingen voor de leden van het VNZ. Zo betaal je als lid voor het huren van een plaswekker slechts 9 euro per maand (0,30 euro per dag).

Ook lid worden van het VNZ en een plaswekker huren? Dat kan perfect. Je geniet bovendien van extra voordelen en terugbetalingen.

Ontdek hier hoe je lid kan worden.  Overstappen van je huidig ziekenfonds naar het VNZ is bijzonder eenvoudig. Je behoudt alle wettelijke rechten en voordelen. Er geldt geen wachttermijn.

Interesse in het VNZ?