Menu

Sparen voor je kinderen bij het VNZ: tot 170% interest

Je wil alvast gebruik maken van het voorhuwelijkssparen en zo sparen voor je kinderen? Of wil je meer inlichtingen over de inschrijving voor het voorhuwelijkssparen? Laat je dan persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers.

Hoe werkt het sparen voor je kinderen bij het VNZ? Tot op het moment dat hij of zij gaat samenwonen of trouwen, kan je per jaar tussen de 18 en 48 euro voor het voorhuwelijkssparen aan de kant leggen. Afhankelijk van de duur van de spaarperiode, ontvangt hij of zij het gespaarde kapitaal plus intresten. Deze intresten kunnen oplopen tot 125 %.

Waarom sparen voor je kinderen?

Om ze een duwtje in de rug geven op het moment dat ze op eigen benen gaan staan, kan je bij ons sparen voor je kinderen. Dankzij het aantrekkelijke voorhuwelijkssparen kan je een spaarpotje aanleggen voor je zoon of dochter vanaf het ogenblik dat ze de leeftijd van 14 jaar bereikt hebben en dit tot en met 27 jaar. Zo wordt sparen voor je kinderen een heus project en kan je hen een uitzonderlijk geschenk geven wanneer ze gaan samenwonen of trouwen.

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

U wilt alvast gebruik maken van het voorhuwelijkssparen en zo sparen voor uw kinderen? Of wilt u meer inlichtingen over de inschrijving voor het voorhuwelijkssparen? Laat u dan persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers.

Maak vandaag nog een afspraak. Wij komen graag bij jou langs. 

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?