Menu

Bij het VNZ zijn er verschillende mogelijkheden voor de terugbetaling van je bril

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds geniet je van verschillende mogelijkheden voor de terugbetaling van een bril. Je geniet van dit en nog tal van extra financiële voordelen wanneer je je bij ons aansluit. Naast de wettelijke ziekteverzekering bieden wij ook aantrekkelijke hospitalisatieverzekeringen. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak bij jou thuis met één van onze adviseurs.

Terugbetaling bril ongeacht de leeftijd

Alle gezinsleden, ongeacht de leeftijd, krijgen jaarlijks een terugbetaling voor hun bril tot 50 euro. Er is evenwel geen terugbetaling van een bril via de aanvullende tegemoetkoming mogelijk indien er al een terugbetaling van een bril in de verplichte ziekteverzekering wordt voorzien.

Voorschrift oogarts?

Indien je beschikt over een voorschrift van de oogarts betalen we om de 4 jaar 50 euro extra. Dus ontvang je 100 euro voor je bril of lenzen! Het enige dat je moet doen om van deze terugbetaling te kunnen genieten, is ons het voorschrift van de oogarts en de factuur van de opticien bezorgen.

Wat met contactlenzen?

Moest je na verloop van tijd je bril willen inwisselen voor contactlenzen, dan hebben wij daarvoor ook een specifieke terugbetaling die op hetzelfde neerkomt als met een bril.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan kan je steeds contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zullen je graag verder helpen. Je kan verdere informatie terugvinden op onze webstek, zowel over de terugbetaling van jouw bril als over tal van andere voordelen die wij bieden. Altijd welkom in één van onze kantoren.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?