Menu

Terugbetaling brilmontuur bij het VNZ

De kosten van een brilmontuur kunnen al gauw oplopen tot een paar honderden euro’s. Daarom voorziet het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds in een terugbetaling van het brilmontuur. Iedereen, ongeacht de leeftijd, heeft recht op een terugbetaling van het brilmontuur tot 50 euro. Elk jaar opnieuw! Met een recent attest van de oogarts doen we er om de 4 jaar nog 50 euro bovenop! Interesse? Stap over zonder onderbreking of verlies van rechten. Maak hier een afspraak met één van onze adviseurs.

Niemand kijkt graag met een troebele blik naar de wereld. Jammer genoeg hebben velen op een gegeven moment last van hun ogen en moeten ze een bril dragen om te lezen of in de verte te zien.

Belang van scherp zicht

Een scherp zicht is erg belangrijk, niet alleen voor jou, maar ook voor de jongere generatie. Je kind moet de kans krijgen om goed te leren en moet dus perfect in staat zijn het bord goed te lezen. Ook in verkeerssituaties is het erg belangrijk dat je alles goed ziet. Een bril biedt daar meestal de perfecte oplossing voor. Maar plots een nieuwe bril kopen, is niet voor iedereen even evident.

De mode volgen

Een brilmontuur is natuurlijk iets dat meegaat met de mode. Het ene jaar zijn pilotenbrillen erg ‘in’, terwijl het volgende jaar misschien de rode rechthoekige brillen vlot over de toonbanken schuiven. Iedereen wil er natuurlijk hip en modieus bijlopen. Dankzij een nieuw brilmontuur hoor je er weer helemaal bij.

Gedeeltelijke terugbetaling brilmontuur

Wij zorgen voor de gedeeltelijke terugbetaling van het brilmontuur zodat je minder struikelt over te maken kosten en weer volledig mee kan met de hedendaagse modetrends. Wij helpen je graag om de kosten van je nieuwe montuur te dekken. Op die manier kan je weer met een open blik naar de wereld kijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze voorwaarden voor terugbetaling van een brilmontuur, neem dan een kijkje op onze webstek. Wil je een meer persoonlijk advies, aarzel dan niet om een afspraak te maken met onze adviseurs. Je bent ook altijd welkom in één van onze kantoren.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?