Terugbetaling van kampen tot 120 euro per jaar

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komen wij jou tegemoet door de kampen gedeeltelijk terug te betalen. Indien je een dochter of zoon hebt die zojuist op een ontspannende vakantie is geweest, in binnen- of buitenland, dan kan je een deel van de kampen terugbetaald krijgen. Indien je wenst, kan je meteen overstappen. Vraag vrijblijvend verdere informatie aan.

Hier vind je meer informatie over de terugbetaling van kampen bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds:

  • We betalen een kampvergoeding tot 120 euro per kalenderjaar en per kind.
    • Voor kampen en speelpleinen bedraagt de tussenkomst € 5 per dag of overnachting.
    • Voor schoolreizen en het lidgeld van een erkende jeugdvereniging bedraagt de tussenkomst forfaitair tot 30 euro.
  • Speciaal ingerichte vakanties voor jongeren met een handicap (tot en met 18 jaar): jaarlijkse tussenkomst tot maximum 250 euro. Dit heeft betrekking op kinderen met een erkenning van een blijvende ongeschiktheid van ten minste 66 %.
  • Bij Krunsj-vakanties wordt er geen kampvergoeding uitgekeerd vermits je daar als lid al geniet van een stevige korting op de deelnameprijs. Deze kan oplopen tot 125 euro.
  • Uiteraard kan de kampvergoeding nooit hoger zijn dan de betaalde prijs.

Waarom terugbetaling kampen?

Het ultieme vakantiegevoel kunnen kinderen en jongeren beleven wanneer ze deelnemen aan een van de diverse kampen die georganiseerd worden door verschillende Vlaamse instellingen.

Er zijn veel jeugddiensten en jeugdwerkingen die vakanties op maat aanbieden met de beste locaties voor de tofste vakanties voor je kinderen. Er wordt hierbij volledig ingespeeld op de leefwereld van kinderen en jongeren zodat er voor elk kind genoeg te beleven valt tijdens de kampen. Deze zon-, zee-, strand-,ski- en avontuurlijke vakanties worden op diverse locaties aangeboden in zowel binnen- als buitenland.

Wij helpen jou graag verder!

Als je niet precies weet wanneer je in aanmerking komt voor een terugbetaling van een van de kampen waar je kind aan deelgenomen heeft/ gaat deelnemen, helpen onze medewerkers je graag verder! Interesse om over te stappen? Onze adviseur licht vrijblijvend de voordelen toe. Contacteer ons vandaag nog.

Onze Toppers