Menu

Terugbetaling van kampen tot 120 euro per jaar

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komen wij jou tegemoet door de kampen gedeeltelijk terug te betalen. Indien je een dochter of zoon hebt die zojuist op een ontspannende vakantie is geweest, in binnen- of buitenland, dan kan je een deel van de kampen terugbetaald krijgen. Indien je wenst, kan je meteen overstappen. Vraag vrijblijvend verdere informatie aan.

Hier vind je meer informatie over de terugbetaling van kampen bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds:

Waarom terugbetaling kampen?

Het ultieme vakantiegevoel kunnen kinderen en jongeren beleven wanneer ze deelnemen aan een van de diverse kampen die georganiseerd worden door verschillende Vlaamse instellingen.

Er zijn veel jeugddiensten en jeugdwerkingen die vakanties op maat aanbieden met de beste locaties voor de tofste vakanties voor je kinderen. Er wordt hierbij volledig ingespeeld op de leefwereld van kinderen en jongeren zodat er voor elk kind genoeg te beleven valt tijdens de kampen. Deze zon-, zee-, strand-,ski- en avontuurlijke vakanties worden op diverse locaties aangeboden in zowel binnen- als buitenland.

Wij helpen jou graag verder!

Als je niet precies weet wanneer je in aanmerking komt voor een terugbetaling van een van de kampen waar je kind aan deelgenomen heeft/ gaat deelnemen, helpen onze medewerkers je graag verder! Interesse om over te stappen? Onze adviseur licht vrijblijvend de voordelen toe. Contacteer ons vandaag nog.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?