Menu

Het VNZ voorziet gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld voor de fitnessclub

Sporten is gezond! Ook het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds moedigt sporten aan en dit door middel van een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld van de fitnessclub. De voorwaarde is dat je een abonnement van minimum 10 beurten neemt. Het is ook mogelijk om een tussenkomst te verkrijgen als je in een ander soort sportvereniging bent ingeschreven. Je moet dan wel ingeschreven zijn voor de duur van het hele sportseizoen of minstens 10 lessen volgen bij een erkende organisatie.

De terugbetaling van het lidgeld voor een fitnessclub gaat tot maximaal 30 euro per persoon per kalenderjaar, ongeacht je leeftijd.

De terugbetaling van het lidgeld voor de fitnessclub verloopt bijzonder eenvoudig. Indien je bent aangesloten bij een sport- of fitnessclub, en je wenst een terugbetaling van het lidgeld te krijgen, dien je ons het formulier ‘sport-en fitnessclub’ te bezorgen. Het volstaat ook om ons een bewijs van aansluiting of het abonnement zelf te bezorgen.

Waarom terugbetaling lidgeld fitnessclub?

Fitnessen leidt tot een verbeterde hartfunctie, minder stress, een betere nachtrust, een verhoogd metabolisme en meer energie. Fitness is ideaal om je hoofd leeg te maken op een sportieve manier. De Romeinen hadden er een mooie uitdrukking voor: ‘Mens sana in corpore sano’ of ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Nog meerdere voordelen

De terugbetaling van het lidgeld van de fitnessclub is slechts één van de voordelen die in het voordelenpakket voorkomen. Ontdek hier ons volledige voordelenpakket.

Aansluiten bij het VNZ? Het kan!

Indien je nog niet aangesloten bent bij ons, en je wil graag tot onze familie behoren, dan kan je je gemakkelijk lid maken. Onze adviseur komt vrijblijvend bij je langs of je bent welkom in één van onze 45 kantoren verspreid over heel Vlaanderen.

Maak hier een afspraak voor een huisbezoek door één van onze adviseurs. Van ziekenkas veranderen gebeurt zonder veel administratieve plichtplegingen. Er geldt bij ons geen wachttijd en je behoudt al je wettelijke rechten.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?