Menu

Terugbetaling lidgeld sportclub

Sporten is gezond! Het is om die reden dat het ziekenfonds een (gedeeltelijke) terugbetaling van het lidgeld voorziet, wanneer je je aansluit bij een sportclub of erkend centrum.

De algemene voorwaarden voor de terugbetaling van het lidgeld van een sportclub zijn:

Waarom terugbetaling lidgeld sportclub?

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds vindt het belangrijk dat iedereen zo gezond en fit mogelijk door het leven gaat. Voor een optimale gezondheid is sporten en in beweging blijven van groot belang. Als men teveel voeding tot zich neemt en te weinig beweegt, kunnen er diverse lichamelijke aandoeningen ontstaan, zoals bijvoorbeeld zwaarlijvigheid en een cholesterolverhoging. Het is belangrijk om preventief maatregelen te treffen om lichamelijke aandoeningen zoveel mogelijk te beperken. Essentieel is daarom het opbouwen of behouden van een goede conditie.

Welke sportclubs?

Wil je weten welke sportclubs in aanmerking komen voor een terugbetaling van je lidgeld? Dan kan je bij ons terecht voor meer informatie.

Overstappen?

Overstappen is geen enkel probleem. Er geldt geen wachttijd. Eén van onze adviseurs komt op afspraak bij je langs om het volledige voordelenpakket toe te lichten. Maak vandaag nog je afspraak.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?