Menu

Bij het VNZ terugbetaling luiers tot maar liefst 300 euro per kind

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds mag je rekenen op een terugbetaling van luiers tot een totaalbedrag van 300 euro per kind. Deze terugbetaling voor luiers is goed voor een bedrag van 100 euro per levensjaar van je kind en dit tot 3 jaar. Daarnaast hebben wij nog meer voordelen voor jou. Bekijk ons aantrekkelijk extra voordelenpakket. Je kan meteen aansluiten, zonder wachttijd of onderbreking. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen bij jou thuis langs.

Om de terugbetaling van luiers te verkrijgen, volg je eenvoudig onze heldere procedures. Je bezorgt ons al de bonnetjes en rekeningen, waarop de aankoop van de luiers vermeld staan. Na controle betalen wij je dan het vermelde bedrag uit. Dit geldt zowel voor wegwerp- alsook voor herbruikbare luiers. Natuurlijk moet je wel in regel zijn met de ziekenfondsbijdrage om van dit voordeel te kunnen genieten.

Extra voordelen bij geboorte

De terugbetaling van luiers is natuurlijk niet het enige wat het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds voor jou kan doen, in geval van de geboorte van een kindje. Natuurlijk krijg je bij ons de geboortepremie maar hiernaast bieden wij ook een tussenkomst voor kraamhulp en vakantievoordelen.

Gratis uitleendienst

En om je eveneens te helpen kosten te besparen in de babyuitzet, kunnen jonge moeders bij ons 1 maand lang gratis een babyweegschaal en kolfapparaat lenen. Het flesje is dan nog wel zelf te kopen, maar zo ben je er ook van behoed een kolfapparaat te kopen dat misschien niet geschikt is voor jou.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de terugbetaling van luiers kan je een kijkje nemen op onze webstek waar je een uitgebreid overzicht van al onze voordelen vindt.

Welkom in één van onze kantoren

Mocht je toch nog meer informatie of advies willen, dan kan je altijd terecht in één van onze 45 kantoren in Vlaanderen. Wij helpen je graag verder zodat je maximaal kan genieten van ons voordelenpakket en vooral nog meer kan genieten van je klein wondertje.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?