Menu

Terugbetaling tandimplantaten tot 500 euro

Wij bieden je een uitermate interessante terugbetaling voor tandimplantaten en tandprothesen. We betalen je – per twee jaar – tot 500 euro terug voor tandprothesen, tandimplantaten, bruggen, kronen, extracties en stifttanden. Waarop wacht je nog om over te stappen?

Hoe gaan we precies te werk voor terugbetaling tandimplantaten?

Je ondergaat een behandeling van boven de 150 euro bij je tandarts? Van het persoonlijk aandeel boven deze 150 euro wordt er 25% terugbetaald (max. € 500 om de 2 jaar voor personen t.e.m. 18 jaar en max. € 300 om de 2 jaar voor personen ouder dan 18 jaar). Wil je als lid van VNZ evenwel nog meer terugbetaald krijgen van een beugel? Dat kan via de extra verzekering TandPlus en/of MaxiPlan. Ontdek hier de voordelen van TandPlus en het MaxiPlan.

Voorwaarden terugbetaling tandimplantaten

Aan de terugbetaling zijn er een aantal voorwaarden verbonden. We zetten de belangrijkste punten voor jou nog even op een rijtje:

Vragen of advies?

Mocht je nog vragen hebben of een vrijblijvend advies nodig hebben over tandzorgen of de terugbetaling van tandimplantaten, dan kan je bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds altijd terecht voor meer informatie.

Stap meteen over

Voor het overstappen naar ons als je nieuw ziekenfonds geldt geen wachttermijn. Interesse? Een adviseur komt op afspraak vrijblijvend bij jou langs. Contacteer ons hier.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?