Menu

Terugbetaling tandprothese tot 1.200 euro

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds voorziet in een sterk tandplan.

Wij betalen je – per twee jaar – tot 1.200 euro terug voor tandprothesen, tandimplantaten, extracties en stifttanden. Deze terugbetalingen zitten vervat in ons standaard voordelenpakket. Er geldt geen wachttijd, je kan meteen overstappen.

Op welke manier werkt de terugbetaling tandprothese?

Als je bij de tandarts een behandeling van boven de 200 euro ondergaat, krijg je een gedeeltelijke terugbetaling van bijvoorbeeld je tandprothese. Wij betalen 25 % terug van het persoonlijk aandeel boven de 200 euro (max. € 1.200 om de 2 jaar). Wil je als lid van VNZ evenwel nog meer terugbetaald krijgen voor een tandprothese? Dat kan via de extra verzekering TandPlus en/of MaxiPlan. Ontdek hier de voordelen van TandPlus en het MaxiPlan.

Verder is het van belang om jaarlijks op consultatie te gaan bij je tandarts.

Indien je tandprothetische zorg nodig hebt, kan je bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds terecht voor een gedeeltelijke terugbetaling van je tandprothese.

Voorwaarden voor terugbetaling tandprothese

Er gelden een aantal algemene voorwaarden voor de terugbetaling van de tandprothese. De belangrijkste punten zetten we voor jou graag nog even op een rij:

Tandartsen in jouw buurt

Weet je niet welke tandartsen het dichtst bij jou in de buurt zijn? Of heb je andere vragen over tandproblemen? Onze medewerkers zullen je hierbij van harte te woord staan. Dit geldt ook als je hulp nodig hebt bij de tussenkomst of terugbetaling van je tandprothese of tandimplantaten.

Meteen overstappen? Het kan!

Overstappen naar ons om een terugbetaling te krijgen van je tandprothese. Het kan! Er geldt geen wachttijd. Een adviseur komt vrijblijvend bij jou langs om alles toe te lichten. Contacteer ons voor een afspraak.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?