Wij voorzien een terugbetaling voor voetverzorging

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds garandeert je een tegemoetkoming in de terugbetaling van je voetverzorging. Om in aanmerking te komen voor de terugbetaling van voetverzorging gelden er een aantal algemene voorwaarden.

Terugbetaling voetverzorging maakt deel uit van ons extra voordelenpakket. Hier lees je er alles over.

Algemene voorwaarden

  • Per pedicurebehandeling kan je een terugbetaling van je voetverzorging krijgen van 5 euro per beurt met een maximum van 25 euro per kalenderjaar
  • Op de datum van de eerste prestatie waarvoor een tussenkomst gevraagd wordt, dien je ten minste 60 jaar oud te zijn om recht te hebben op een terugbetaling van voetverzorging.

Waarom terugbetaling voetverzorging?

Er zijn verschillende medische redenen die maken dat je voetverzorging nodig hebt. Je kan voetproblemen ontwikkelen als gevolg van onderliggende aandoeningen in andere delen van uw lichaam. In dit geval is het verstandig om een beroep te doen op een arts om je voetklachten te laten behandelen.

Om je voeten op een professionele wijze te laten verzorgen, kan je terecht bij zelfstandige pedicures, schoonheidssalons, diverse dienstencentra, dagverzorgingscentra, kinesisten, verpleegkundigen en OCMW-diensten.

Hulp of advies nodig?

Indien je hulp of advies nodig hebt inzake de terugbetaling van je voetverzorging, kan je altijd terecht bij één van onze medewerkers. Interesse om lid te worden? Contacteer ons hier vrijblijvend voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Onze Toppers