Menu

Van mutualiteit veranderen? Supereenvoudig!

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kan je hier kort en duidelijk antwoord op geven. Ja, het is eenvoudig om van mutualiteit te veranderen. Elk kwartaal kan je de verandering doorvoeren. De administratie hiervoor blijft beperkt, want met enkele formulieren is de zaak rond en kan je al van mutualiteit veranderen.

Het enige waar je goed op moet letten, is dat je grondig geïnformeerd bent over de prijzen, terugbetalingen en kleine lettertjes. Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds wordt alle informatie duidelijk en uitgebreid ter beschikking gesteld. Ontdek hier ons complete voordelenpakket met talrijke financiële voordelen.

Van mutualiteit veranderen? Kies voor het VNZ

Misschien heb je ons sterk voordelenpakket ontdekt en ben je overtuigd om van mutualiteit te veranderen. Maar is het wel zo eenvoudig? Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds geloven wij niet in kleine letters en ingewikkelde voordelen. Bij ons heerst het motto ‘houd het simple en sterk’. Eenduidige prijzen zonder asterisken en kleine letters. Bovendien zijn onze voordelen cumuleerbaar en krijg je niet te maken met gezinsplafonds.

Regel alles online

Beschik je over een internetverbinding? Dan kan je alles terugvinden op onze webstek.

Heb je liever persoonlijk contact? Dan kan je terecht in één van onze 45 kantoren of komen we zelfs bij jou thuis om de mutualiteit aan je voor te stellen. Maak vandaag nog je afspraak. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij stellen je onze mutualiteit voor en antwoorden op jouw vragen. Je mag op elk moment aangeven of je interesse hebt of niet.

Ontdek onze voordelen

Naast het wettelijk verplichte pakket, biedt het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds een interessant voordelenpakket aan. Hierbij komt vrijwel alles aan bod: van brilmonturen en kampvergoedingen tot zelfs terugbetaling van luiers. Ook hebben wij een aantal interessante hospitalisatieverzekeringen ontwikkeld, zodat ieder het pakket kan kiezen dat het beste bij hem of haar past.

Bespaar geld en zorgen

Aarzel niet om van mutualiteit te veranderen. Het kan je veel geld en zelfs zorgen besparen. Wil je toch nog vrijblijvend advies en informatie ontvangen? Dan staan wij graag voor je klaar.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?