Menu

Wil je van ziekenkas veranderen? Het kan eenvoudig!

Heb je je al de vraag gesteld of een andere ziekenkas goedkoper of voordeliger is dan je huidige dienstverlener? Is het mogelijk om op eender welk moment te veranderen van ziekenkas? Absoluut! Je kan zonder problemen overstappen naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Meteen geniet je van onze talrijke financiële voordelen.

Veranderen van ziekenkas kan elk kwartaal. Het kan eventueel de moeite zijn voor jou om hier eens goed naar te kijken, omdat de tarieven sterk kunnen verschillen.

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kan je naast het wettelijk pakket genieten van een interessant voordelenpakket. Deze gaat van tussenkomst voor brillen en lenzen tot vaccinaties. Een uitgebreide lijst van onze voordelen en vergoedingen is op de webstek te bekijken.

Veranderen van ziekenkas: heel eenvoudig

Je denkt misschien dat veranderen van ziekenkas omslachtig en ingewikkeld is, en er vooral een hoop papierwerk bij komt kijken. Dit valt best mee. Je moet vier formulieren invullen en dan is alles geregeld. Van ziekenkas veranderen kan je geld besparen en dit voor weinig moeite.

Weet dat veranderen van ziekenfonds verloopt zonder enige onderbreking van je wettelijke rechten en zonder rompslomp.

Interesse?

Heb je interesse in de diensten van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds? Aarzel dan niet om onze webstek te bezoeken waar alle informatie duidelijk vermeld staat.

Ook voor persoonlijk advies kan je terecht bij onze medewerkers, in één van de 45 kantoren, verspreid over heel Vlaanderen. Bekijk hier de contactgegevens van de verschillende kantoren.

Wij beschikken ook over een handig online loket (Mijn VNZ) waar je alles online kan opvolgen en een elektronisch bericht kan ontvangen bij elke terugbetaling.

Afspraak bij jou thuis

Wil je liever een afspraak bij jou thuis maken? Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kan dit perfect. Een medewerker komt het ziekenfonds geheel vrijblijvend bij jou voorstellen, op het moment dat het je uitkomt. Maak hier een afspraak.

Van ziekenkas veranderen levert voordelen op, zeker wanneer je overstapt naar het VNZ.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?