Menu

Veranderen van ziekenfonds? Je verdient er geld mee

Indien je wil veranderen van ziekenfonds, is het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds een uitstekende keuze. Naast onze uitstekende dienstverlening bieden wij een extra aantrekkelijk voordelenpakket met tal van bijkomende terugbetalingen. Overstappen kan meteen, zonder wachttijd. Contacteer ons voor een afspraak met één van onze adviseurs. Deze komt vrijblijvend bij jou langs.

Weet dat veranderen van ziekenfonds verloopt zonder enige onderbreking van je wettelijke rechten en zonder administratieve rompslomp.

Indien je wil veranderen van ziekenfonds omdat je niet tevreden bent over je huidige dienstverlener, zijn er veel zaken waarmee je rekening dient te houden. Een weloverwogen keuze maken is natuurlijk niet zomaar gedaan. De overstap maken naar een ander ziekenfonds is zeker geen lichtzinnige zaak. Uiteraard spelen de zorgkwaliteit en de kosten hierbij een essentiële rol.

Verschillende voordelenpakketten

Voordat je je keuze maakt om te veranderen van ziekenfonds, kan je afgaan op de raadgevingen van vrienden en familie. Behalve de kosten is het ook belangrijk om te kijken naar de tussenkomsten, voordelen en dienstverlening. In ieder geval dien je je goed te informeren over de voordelenpakketten van diverse ziekenfondsen om alvast het onderscheid te maken tussen welke vormen van zorg in jouw geval van toepassing zijn.

Onze medewerkers staan voor jou klaar

Bij plannen om te veranderen van ziekenfonds kan je je het beste oriënteren door op voorhand een selectie te maken van ziekenfondsen die je mee laat wegen in jouw keuze. Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds staat klaar om je op een geheel vrijblijvende manier te informeren over ons voordelenpakket. Onze medewerkers beantwoorden alle vragen die je hebt. Zo kan je het beste een keuze maken indien je wil veranderen van ziekenfonds.

Uitgebreid kantorennet

Ons kantorennet telt 45 kantoren en 150 postbussen verspreid over heel Vlaanderen. Hierdoor kunnen wij je altijd voorzien van een kantoor of postbus bij jou in de buurt. Om je keuzemogelijkheden te vergemakkelijken bij jouw zoektocht, vind je op onze webstek duidelijke informatie die je hierbij van pas zal komen.

Afspraak of welkom in onze kantoren

Voor een persoonlijk advies maken we graag een afspraak, eventueel bij jou thuis. Je kan natuurlijk ook langskomen in één van onze kantoren zodat je een goede keuze kan maken bij het veranderen van je ziekenfonds. Wij heten jou welkom in een van onze kantoren!

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?