Menu

Hoe pak je een vergelijking van ziekenfondsen best aan?

Om een ziekenfonds te kiezen, informeer je best naar het voordelenpakket van de verschillende ziekenfondsen, al is dit helaas niet zo’n gemakkelijke oefening. Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komt vrijblijvend bij jou thuis langs om alle voordelen grondig toe te lichten. Maak hier een afspraak voor meer informatie.

Er zijn meestal wel kleine lettertjes of extra condities die een vergelijking van ziekenfondsen moeilijker maken. Natuurlijk dien je de prijs goed te vergelijken, maar weet dat je natuurlijk geen appelen met citroenen kan vergelijken.  Een goede vergelijking beperkt zich daarom niet tot een loutere prijzenvergelijking, maar vooral tot een goede doorlichting van het voordelenpakket van de verschillende ziekenfondsen.

Extra terugbetalingen

Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, werken wij met duidelijke voordelen, per persoon en per kalenderjaar, en dit zonder gezinsplafond.

Bovendien zijn onze voordelen cumuleerbaar. Om de vergelijking van ziekenfondsen nog eens te vereenvoudigen, kan je op onze webstek alle informatie vinden over ons sterk voordelenpakket en dit op alfabetische volgorde. Alle informatie is voorhanden zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Extra ledenvoordelen

Naast de vergoedingen voor ziektekosten hebben wij ook nog eens een heel pakket aan ledenvoordelen zoals kortingen op jongerenvakanties of een vergoeding voor luiers tot het 3e levensjaar van je kind. Zo zie je dat het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds er niet alleen is voor jouw gezondheid maar ook voor het algemeen welzijn van jouw gezin.

Interesse?

Raak je er zelf niet wijs uit of heb je noog vragen aangaande de vergelijking van ziekenfondsen? Aarzel niet en contacteer ons vlug.

Wij maken graag een afspraak om je ons ziekenfonds voor te stellen. Je kan ook binnenspringen in één van onze talrijke kantoren, waarvan je een overzicht terugvindt op onze webstek. Onze werknemers zullen je met alle plezier verwelkomen en tijd voor je maken zodat je zelfverzekerd een vergelijking kan maken van de verschillende ziekenfondsen.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?