Menu

Op zoek naar de verschillen tussen ziekenfondsen?

Bij het zoeken naar de beste mutualiteit zal je veel verschillen tussen ziekenfondsen tegenkomen. Het kan lastig zijn om tussen de wirwar van informatie een ziekenfonds te kiezen. Gelukkig komt het VNZ op afspraak bij jou thuis langs om vrijblijvend de verschillen tussen de ziekenfondsen en onze eigen extra voordelen toe te lichten. Maak hier een afspraak.

Uiteraard kan je je bij het vergelijken van de verschillen tussen ziekenfondsen laten leiden door de adviezen van familie en vrienden. Bij het maken van een doordachte keuze is het echter ook van groot belang om een goede afweging prijs/kwaliteit te maken.

Wat is het aanvullende voordelenpakket van het VNZ?

Om een duidelijker overzicht te krijgen van de verschillen tussen de ziekenfondsen, kan je informatie inwinnen over de prijs en het voordelenpakket. Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds staat garant voor vrijblijvend advies wanneer je de verschillen tussen de ziekenfondsen nader gaat bekijken.

Met een gevarieerd aanbod aan diensten en het volste vertrouwen in ons personeel zijn wij er zeker van dat wij een zeer sterk product hebben. Onze medewerkers zullen je hiervan overtuigen tijdens een persoonlijk gesprek.

Mijn VNZ

Op onze webstek kan je duidelijke en overzichtelijke informatie vinden waarmee je de verschillen tussen de ziekenfondsen kan vergelijken. Wij beschikken ook over een handig online loket (Mijn VNZ) waar je alles vlot kan opvolgen.

Persoonlijk advies op maat

Voor een persoonlijk advies op maat ben je bij ons bij het juiste adres. Aarzel niet om langs te komen! We beschikken over 45 kantoren en 150 brievenbussen verspreid over heel Vlaanderen. Er is dus altijd wel een kantoor of postbus van ons bij jou in de buurt.

Wij komen naar jou toe!

Onze medewerkers zullen je met open armen ontvangen en de tijd nemen om naar je wensen en behoeften te luisteren. Heb je geen tijd of mogelijkheid om je te verplaatsen? Dan komen wij naar je toe om bij jou thuis alle informatie te verstrekken over onze verzekeringen. Maak hier een afspraak.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?