Menu

Kies voor het VNZ, een uiterst voordelig ziekenfonds

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, kortweg VNZ, biedt diverse zorgpakketten aan die je naar believen kan uitbreiden of aanvullen. Je betaalt enkel voor de zorg waarvan je gebruikt maakt. Zorg op maat vinden wij van het grootste belang. De vermelde voordelen gelden per persoon, zonder leeftijdsbeperking en op jaarlijkse basis. Ze zijn bovendien cumuleerbaar en er is geen gezinsplafond van toepassing. Ontdek ons aantrekkelijk voordelenpakket.

Je kan meteen overstappen. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak. Onze adviseurs komen vrijblijvend op afspraak bij jou thuis langs.

Voor een kwalitatief, betaalbaar en voordelig ziekenfonds kan je een beroep doen op het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Als ziekenfonds hechten we veel waarde aan het principe van solidariteit tussen jong en oud, gezonden en zieken. We vinden het daarnaast belangrijk om een toegankelijke en betaalbare ziekenzorg te waarborgen. Dit ervaar je het sterkst in onze dienstverlening en in het feit dat het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds tegen de privatisering van de ziekteverzekering is.

Beschikbaar in heel Vlaanderen

Verspreid over gans Vlaanderen hebben wij 45 kantoren en 150 postbussen ter beschikking. Er is dus altijd wel een kantoor of brievenbus bij jou in de buurt. Om een voordelig ziekenfonds uit te kiezen, kan je ook te rade gaan op onze webstek.

Deskundig advies

Een goed ziekenfonds staat garant voor kwaliteit in de zorg en in de dienstverlening maar zorgt er ook voor dat deze voordelig en betaalbaar is voor iedereen. Bij de keuze voor de voordeligste ziekenfondsen kan je afgaan op de tips en adviezen van familie, vrienden en kennissen. Daarnaast kan je je ook laten adviseren door ons deskundig personeel.

Mocht je je nog willen informeren en laten adviseren inzake een voordelig ziekenfonds, dan kan je een afspraak maken. Wij komen je dan thuis vrijblijvend informeren over ons sterk voordelenpakket.  Je kan hiervoor ook terecht in één van onze kantoren. Op hartelijke wijze staan wij dus voor jou klaar om je te adviseren over je keuze van een voordelig ziekenfonds. Voor al onze contactgegevens kan  je terecht op onze webstek: www.vnz.be.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?