Menu

Wat te doen bij een ziekenhuisopname?

Indien je lid bent van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, kan je je aansluiten voor twee zeer aantrekkelijke facultatieve hospitalisatieverzekeringen, namelijk HospiPlan & AmbuPlan en HospiPlus & AmbuPlus. Je weet dan meteen wat te doen bij een ziekenhuisopname. Ons contacteren!

Deze twee hospitalisatieverzekeringen zijn kostendekkend. Er is slechts een beperkte franchise (vrijstelling) van toepassing bij éénpersoonskamers, namelijk 125 euro. In een twee- of meerpersoonskamer is er geen franchise!

Forfaitaire hospitalisatieverzekering

Naast deze facultatieve kostendekkende verzekeringen hebben we ook nog de HospiForfait. Hiermee krijg je voor elke dag die je in het ziekenhuis moet spenderen, een forfaitair bedrag. De uitkeringen variëren van 12,50 euro per ligdag tot 50 euro. De uitkeringen verschillen uiteraard naargelang de formule die je neemt.

Word lid van VNZ!

Je hebt pech en belandt in het ziekenhuis, het kan iedereen overkomen maar wat dien je dan te doen bij een ziekenhuisopname? Moet je je zorgen maken omdat je langer moet blijven en je ondertussen je factuur verder ziet oplopen? Het beste wat je kan doen bij een ziekenhuisopname is reageren voordat het nodig is. Word daarom lid van het VNZ en sluit één van onze aantrekkelijke hospitalisatieverzekeringen af. Een adviseur komt vrijblijvend bij jou langs om alle mogelijkheden toe te lichten. Maak vandaag nog een afspraak. De wachttijd bij ziekenhuisopname bedraagt standaard drie maanden. Bij een ongeval is er geen wachttijd.

Via je werkgever

Wat te doen bij een ziekenhuisopname als je werkgever de hospitalisatieverzekering aanbiedt? Dan ben je één van de gelukkigen! Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kan je ook nog voor HospiContinu kiezen. In geval van ontslag hoef je niet te schrikken want je kan dan altijd weer (terug) instappen in HospiPlan of HospiPlus, zonder medische formaliteiten of wachttijd.

Wil je graag weten wat te doen bij een ziekenhuisopname? Aarzel dan niet om naar onze webstek te surfen. Daar kan je alle details terugvinden over onze hospitalisatieverzekeringen.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?