Menu

Wat te doen bij een zwangerschap? Het VNZ helpt je met alle administratie

Wat te doen bij zwangerschap? Natuurlijk ben je in de eerste plaats blij met de komst van je kindje. Helaas komt er bij een zwangerschap ook heel wat administratie kijken. Je moet hierbij niet alleen denken aan je zorgkosten, maar bijvoorbeeld ook aan je beroepssituatie. Bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds begeleiden wij je bij alles wat je dient te doen bij een zwangerschap. Bovendien zijn er nog vele andere aantrekkelijke voordelen. Je kan altijd overstappen, zonder wachttijd of onderbreking.

Op onze webstek vind je alvast antwoord op vele vragen die opkomen na die eerste vraag. Je vindt hier onderstaande vragen en antwoorden.

Maak een afspraak met een adviseur van VNZ

Zoveel vragen die behandeld en opgelost moeten worden. Natuurlijk is elke situatie anders. Vragen hierover, kom gerust eens langs in één van onze 45 kantoren over gans Vlaanderen. Wij helpen je graag verder! Hier vind je een kantoor bij jou in de buurt.

Wij kunnen dan, samen met jou, je persoonlijke situatie onderzoeken en je aangeven wat je moet doen bij jouw zwangerschap. Zo zal je snel en effectief al je zaken op orde hebben en je volledig kunnen richten op je zwangerschap en de komst van je baby.

Voordelen bij een zwangerschap

Naast een antwoord op al deze administratieve vragen, biedt het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds ook een aantal voordelen in het geval van zwangerschap. Zo kan je bij ons rekenen op een geboortepremie, tussenkomst bij kraamhulp, interessante vakantievoordelen en het (gedurende één maand) gratis uitlenen van babyweegschalen en kolfapparaten. Bekijk ons volledig voordelenpakket.

Wij staan dus voor je klaar en zijn trots op onze leden, die gezinsuitbreiding goed voorbereid tegemoet gaan. Niets is beter voor een ongeboren kind dan rust en geluk voor de aanstaande moeder. Zelfs de luiers betalen we gedeeltelijk terug.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?