Menu

Een ziekenfonds kiezen? Het VNZ biedt een aantrekkelijk voordelenpakket

Een ziekenfonds kiezen is geen alledaagse bezigheid. Het gaat tenslotte om de kwaliteit van je ziekteverzekering. Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komt – indien gewenst – bij jou persoonlijk langs om het uitgebreide voordelenpakket toe te lichten en op al je vragen te antwoorden. Maak hier een afspraak. Al meer dan 100.000 leden kiezen elk jaar opnieuw voor ons ziekenfonds.

Natuurlijk kan je een ziekenfonds kiezen aan de hand van wat familie, vrienden en kennissen zeggen, maar los hiervan is het ook belangrijk om je goed te informeren over de bijdragen en de vele voordelen en diensten. Voor welk ziekenfonds je ook kiest, een vergelijking van verschillende ziekenfondsen is noodzakelijk om een goede keuze te kunnen maken.

Aantrekkelijke extra voordelen

Om uiteindelijk voor een welbepaald ziekenfonds te kiezen, is het belangrijk dat je bij enkele ziekenfondsen informeert naar het aangeboden voordelenpakket. Zo kan je goed voorbereid kiezen voor het juiste ziekenfonds. Wij hebben een breed pakket aan diensten en hebben een rotsvast vertrouwen in onze mensen en ons eigen kunnen.

Altijd een kantoor in je buurt

Met onze 45 kantoren en 150 brievenbussen verspreid over gans Vlaanderen kan je ervan uitgaan dat er altijd wel een kantoor of brievenbus in jouw buurt is.

Handig Mijn VNZ

Wij beschikken ook over een handig online loket (Mijn VNZ) waar u alles online kan opvolgen en een elektronisch bericht kan ontvangen bij elke terugbetaling. Bovendien kan u op onze webstek duidelijke en eenvoudige informatie vinden die u zeker van pas zal komen bij het kiezen van uw ziekenfonds. Wij belasten u niet met verborgen lettertjes en vervelende verrassingen. Zo zijn al onze voordelen cumuleerbaar, zonder leeftijdsbeperking en zonder gezinsplafond.

Interesse in het VNZ?

Contacteer ons snel eens voor persoonlijk advies. Wij maken graag een afspraak om je ons ziekenfonds en de talrijke voordelen te presenteren.

Je kan ook altijd binnenspringen in één van onze kantoren. Onze werknemers zullen je met alle plezier verwelkomen en tijd voor je maken zodat je zelfverzekerd jouw ideale ziekenfonds kan kiezen.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?