Menu
Nieuws - 23/08/2021

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds start sensibiliseringsactie met mobiel doolhof in vier steden in Vlaanderen

De wereld van ziekenfondsen is een kluwen en voor veel mensen is het niet meteen duidelijk wat onder wettelijke dan wel aanvullende verzekering valt. Het VNZ zal in vier steden halt houden met een heus doolhof en mensen de gelegenheid geven om zelf te ontdekken wat het verschil maakt tussen wat wettelijk en aanvullend is.

Het doolhof is voor ons een symbool. Mensen lopen vaak verloren in de wereld van de ziekte- en invaliditeitsverzekering. Worden bestookt met informatie maar worden daarna vaak aan hun lot overgelaten. Wij willen hen begeleiden op een haast familiale wijze. Iedereen kan een eigen keuze maken en een eigen weg uitstippelen. Je kiest in elke fase van je leven je eigen weg. Loop je verloren of wil je meer informatie, dan wijst het VNZ je graag de weg door het bos van terugbetalingen en premies.

Loop spelenderwijs door het doolhof. Aan de uitgang kan je een leuke selfie nemen en zo deelnemen aan onze wedstrijd waarmee je een luchtballonvaart of een weekendje in onze vakantiedomeinen kan winnen.

Waar vind je dit doolhof?

  • Sint-Niklaas, Grote Markt, vrijdag 27 augustus (10-18u)
  • Kortrijk, Veemarkt, zaterdag 28 augustus (10-18u)
  • Antwerpen, Groenplaats, zaterdag 4 september (10-18u)
  • Mechelen, Grote Markt, zondag 5 september (10-18u)

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in het VNZ?