Menu
Nieuws - 13/08/2020

VNZ, het ziekenfonds voor iedereen!

Naast de persoonlijke en efficiënte uitvoering van de wettelijke ziekteverzekering, bieden wij jou tal van extra troeven: terugbetaling van het lidgeld van een erkende jeugdvereniging tot 30 euro, sport- of fitnessclub tot 30 euro, brillen en lenzen of tussenkomsten voor de psycholoog tot 100 euro en tot 1.000 euro geboortevoordelen.

Binnen ons pakket is bovendien een degelijk tandplan inbegrepen waarbij per 2 jaar tot 500 euro wordt terugbetaald voor tandimplantaten en tot 750 euro voor orthodontie.

En dan zijn er nog onze vele sociale tegemoetkomingen (dag- en nachtopvang, diabetes, kort- en zorgverblijven en voetverzorging) en preventieve tussenkomsten: diëtist, oordoppen op maat, rookstop, sportmedische keuring en vaccinaties. Want voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen!

Daarnaast scoren we sterk met onze verschillende hospitalisatieverzekeringen en HospiPluskaart. Uniek in onze sector, want deze kaart regelt ook al de oplegfacturen bij hospitalisatie rechtstreeks met het ziekenhuis. En met ons MaxiPlan zet je meteen een rem op jouw medische kosten, een persoonlijk onderhoudscontract als het ware!

Met intussen bijna 122.000 leden is het VNZ het procentueel snelst groeiende ziekenfonds.

Ook interesse? Klik hier voor een infopakket of (virtueel) huisbezoek.

<<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in het VNZ?