Menu

Het VNZ, je preventief ziekenfonds

Sterke preventievoordelen voor iedereen

Terecht wensen we elkaar met nieuwjaar een goede gezondheid toe. Gaat het toch even minder goed, is het belangrijk om een goede ziekte- en hospitalisatieverzekering te hebben. Het VNZ zet steeds meer in op preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Tal van voordelen voorzien in een sterke terugbetaling van voordelen die gekoppeld zijn aan preventie!

De belangrijkste preventievoordelen

Het belang van VNZ als preventief ziekenfonds

Waarom preventie? Omdat voorkomen beter is dan genezen! Onze geneeskunde hecht steeds meer belang aan gezondheid en preventie. Via tal van campagnes speelt de overheid in op deze duidelijke trend.

Aan goede raad zal het niet ontbreken! Zo is er meer en meer aandacht voor meer beweging, gezonde voeding, stoppen met roken, vaccinaties tegen ziektes en virussen,… Het VNZ ondersteunt deze duidelijke visie in het Vlaams gezondheidsbeleid met sterke voordelen inzake preventie.

Tevreden klant getuigt

“Wij zijn ook overgestapt naar het VNZ nadat wij het hele verhaal gehoord hadden. Vooral de hospitalisatieverzekering was heel interessant, ook de dertig euro die terugbetaald wordt bij een fitnessabonnement… Heel tevreden!”

Georgette