Menu

Met het MaxiPlan krijg je 50 % van je remgelden terug

De wettelijk verplichte ziekteverzekering betaalt een groot deel van je ziektekosten terug. Toch moet je meestal zelf ook een stukje betalen. Dat is het remgeld. Met het MaxiPlan – een aantrekkelijke extra verzekering van het VNZ – krijg je tot 50 % van alle remgelden terug, met een maximum van 1.000 euro per jaar. Daarnaast zijn er nog tal van andere interessante bijkomende terugbetalingen. Het MaxiPlan staat open voor alle leden van het VNZ mits het betalen van een jaarlijkse premie.

Waarvoor geldt het MaxiPlan?

Wanneer je jaarlijks je ziektekosten optelt, dan kunnen de remgelden hoog oplopen. Met de extra verzekering MaxiPlan krijg je de helft van deze remgelden terugbetaald na afloop van het verzekeringsjaar.

Deze terugbetaling geldt voor alle verstrekkingen die werden uitgevoerd door artsen, specialisten, tandartsen, kinesitherapeuten en andere (para)medici.

Het MaxiPlan geldt ook voor alle geneesmiddelen van categorie A, B, C en de magistrale bereidingen, onderzoeken en opnames in het ziekenhuis.

Geniet je met het MaxiPlan nog van extra voordelen?

Ja, het MaxiPlan voorziet nog bijkomende terugbetalingen van kosten die de verplichte ziekteverzekering amper vergoedt. Denk daarbij aan tandzorgen (tandprotheses, tandbruggen, kronen, stiften,…), hoorapparaten, orthodontie, geboorteforfait en anticonceptie. Deze extra voordelen gelden als surplus bovenop de talrijke bestaande voordelen van VNZ.

Wanneer krijg je het MaxiPlan uitbetaald?

Eenmaal per jaar storten we de helft van je remgelden terug met een maximum van 1.000 euro.

Wie kan starten met het MaxiPlan?

Deze aanvullende ziekteverzekering staat open voor alle leden van het VNZ. Er gelden geen leeftijdsbeperkingen of beperkingen door je medische voorgeschiedenis.

Wat kost het MaxiPlan?

De jaarpremie van het MaxiPlan hangt af van je leeftijd. Je mag aansluiten op alle leeftijden, wel geniet je van een lagere jaarpremie wanneer je aansluit vóór je 65 jaar. Bekijk hier de tariefstructuur van het MaxiPlan.

Onze Toppers

Interesse in het VNZ?